Siirry pääsisältöön

8 tapaa parantaa luotettavuuttasi

Myyjät pyytävät usein David Horsageria (The Trust Edge) opettamaan tuoreimpia temppuja kauppojen klousaamiselle. Hän vastaa tähän yhtä useasti sanomalla “Jos tiedät miten sinusta tulee luotettava et tarvitse mitään tekniikoita.
Trust

Et tarvitse hissipuheita. Etkä mitään muutakaan. Kikkailusta ei ole mitään hyötyä nykypäivänä, eikä siitä ole ollut hyötyä koskaan aiemminkaan.”

LUOTETTAVUUS LISÄÄ MYYNTIÄ

1. Selkeys
Ihmiset luottavat asioihin, jotka ovat selkeitä ja ymmärrettäviä.

2. Myötätunto
Syy sille miksi kaikki pitävät äidistä on se, että hän välittää. Huolehdi katsekontaktistasi, keskity yhteen asiaan kerrallaan ja kuuntele.

3. Luonne
Tee sitä mikä on oikein ja tuntuu itsellesi parhaimmalta.

4. Kyvykkyys
Me kaikki haluamme aina jonkun, joka osaa hoitaa hommansa. Esimerkkinä. Et antaisi kenen tahansa tehdä juurihoitoa itsellesi. Ethän?

5. Osallistuminen
Ihmiset luottavat niihin, jotka osallistuvat ja saavat myös tuloksia aikaan. Sellainen henkilö, jolla on luonnetta ja empatiaa, mutta hän ei saa mitään aikaan, ei ole lopulta kovinkaan luotettava. Sama pätee laiskaan myyjään, joka ei saa aikaan tulosta.

6. Sitoutuneisuus
Anoa tapa luottamuksen rakentamiseen on antaa ja pitää omat lupauksensa.

7. Kemiikka
Ihmiset haluavat ostaa ja hengailla hyvien tyyppien kanssa.

8. Jatkuvuus
Luotamme Mc Donaldsiin juuri tästä syystä, eli saamme syötäväksemme aina samaa burgeria olimmepa missä tahansa maassa tai kaupungissa.

“Kun organisaation sisäinen luottamus kasvaa, kasvaa myös ulkoinen luottamus. Samalla kasvavat organisaation tuottavuus, moraali ja uskollisuus. Luotettava brandi voi laskuttaa enemmän ja asiakkaat suosittelevat sitä mielellään” ~ Sally Deneen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia?


Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää.

Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa?Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin, mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Älykäs tavoitejohtaminen

Tavoitejohtaminen on laajalti käytetty ja toimivaksi todettu käytännöllinen ja yksinkertainen lähestymistapa, joka keskittyy johtamisen tärkeimpiin elementteihin.Tavoitejohtaminen on kehittynyt vuosien kuluessa organisaation suoritusten johtamiseksi.

Sydänmaalakka toteaa kirjassaan Älykäs johtajuus, että suoritusten johtaminen yhdistää tavoitteista sopimien, ohjauksen, tulosten arvioinnin ja kehittämisen toisiinsa liittyviksi elementeiksi jatkuvassa kehittymisprosessissa.

Suorituksen johtamisprosessissa on neljä kulmakiveä; tavoitteiden asettaminen, ohjaus ja valmentaminen, tulosten arvointi ja kehittäminen. Prosessin työkaluina toimivat kehityskeskustelut ja suunnittelukokoukset ja päivittäisjohtaminen.

Prosessin tavoitteena on jatkuva kehittyminen ja suorituksen parantaminen, ja prosessi on tärkein henkilöstöjohtamisen prosessi nykyään. Prosessin tavoitteena on se, että se reagoi ympäristön muutoksiin kehittäen itse itseään.