Siirry pääsisältöön

Yrittänyttä ei laiteta

Olet kuullut tämän varmaan sata kertaa, jos et onnistu ensimmäisellä kerralla, yritä uudestaan. Juuri näin. Entäpä jos olet jo yrittänyt monta kertaa, onnistumatta kuitenkaan saavuttamaan toivomaasi lopputulosta. Mieti uudestaan.

Ongelma ei ole yrittämisessä vaan strategiassa, miten homma viedään maaliin. Elämä on erehdysten ja onnistumisten summa. Jos et onnistu ensimmäisellä kerralla kokeile uudestaan eri tavalla, kunnes lopulta onnistut.

Liian usein, kun asiat eivät onnistu, nostamme kädet ilmaan ja toteamme, että yritimme, mutta emme onnistuneet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.