Siirry pääsisältöön

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia?

Almost Halloween time...
Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää.

Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Valmistelut: Kaiva esille poistettavan LinkedIn-tilisi julkinen osoite >> Klikkaa päävalikosta Profile >> löydät julkisen osoitteen profiiliboksin alaosasta:Kirjaudu sille LinkedIn-tilillesi, jota nykyään käytät.

Avaa selaimesi uuteen välilehteen tämä [linkki] kontaktisivu [linkki]. Varmista, että viestin otsikkona on: "Contact us...combine yor accounts". Jos sormi menee suuhun, syystä taikka toisesta, laita kommenttia ja selvitellään vaikka yhdessä, tai kysy kaveriltasi :)...

Kontaktiviestisi
 1. Email address of the Primary Account you want to KEEP:
  ...säilytettävän LinkedIn-profiilin sähköpostiosoite
 2. Email address of the Duplicate Account(s) you want REMOVED:
  ...poistettavassa/yhdistettävässä-profiilissa käytetty sähköpostiosoite
 3. Third / fourth optional email address:
  ...jos haluat yhdistää useampia profiileita yhteen
 4. Why did you create an additional account?
  ...miksi sinulla on useampia profiileita, valitse sopivin.
 5. Lopuksi klikkaa Submit... ja odota yhteydenottoa.

LinkedIn:n asiakaspalvelu voi olla yhteydessä varmistaakseen, että homma menee mallikkaasti, mutta lopputuloksena on kuitenkin se, että sinulla on vain yksi profiili, josta löytyvät sekä nykyisen että aiemman profiilin kontaktit. Ei paha?

Kiitos ja aurinkoa!
Pasi

Kommentit

 1. Pasi, miten palautan vanhan li-profiilini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve Jyrki, hyvä kysymys! Ilman tarkempia lähtötietoja neuvonta on hieman haastavaa. Lienee olennaista pääsetkö lukemaan sitä sähköpostiosoitetta, jolla olet aikanaan rekisteröinyt tilisi vai et. Jos pääset, niin tällöin "ups, unohdin salasanani" -toiminto auttaa, eli klikkaat kirjaudu, ja klikkaat unohdin salanani nappia.

   Jos taas et pääse lukemaan sähköposteja, esimerkiksi siksi, että työnantaja on vaihtunut, sähköpostin tarjoajaa ei enää ole, tai ihan mitä vain, niin tilanne on hieman vaikeampi, mutta hoidettavissa.

   Klikkaa lukemaan ohjeet tästä: https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/1501/no-access-to-email-address?lang=en

   Klikkaa ohjeet luettuasi sivun alalaidan linkkiä "Follow this link to verify your identity." ja etene ohjeiden mukaan.

   Toivottavasti tämä auttoi? Jos ei, niin laita minulle vaikka sähköpostia osoitteeseen pasi attt soldeman.fi ja katsotaan osaanko auttaa aiheessa, tai tunnenko jonkun joka osaa.

   Tsemppiä!

   Poista

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni, jos sinulla heräsi jotain ajatuksia tähän juttuun liittyen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.