Siirry pääsisältöön

Myynti on...?


Your Golden ticket order is confirmed and under delivery...Moiiiiih :) !

Lego Star Wars

Mitä kuuluu ja miten jaksat? Kaikki hyvin vaikka onkin pimeää ja harmaata? Minua jännittää. Siistejä juttuja on ilmassa. Siistejä juttuja on verkoissa. Mitä jos kertoisin sinulle...

...että kulunut puoli vuotta kestänyt tauko on todella ollut tarpeeseen. Silti tämä on jälleen yksi niistä päivistä kun voisi laittaa verhot kiinni. Naksauttaisi kirkasvalolampun päälle. Kuvittelisi itsesä Hawaii'lle. You know the feeling? 

Olen aamusta asti miettinyt mitä myynti on. Haluatko tietää?Lue tuorein juttu kokonaisuudessaan LinkedIn:stä ja klikkaa FollowMe niin pysyt myös jatkossa ajan tasalla. Aurinkoinen houhouhou :)

*Pasi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.