Siirry pääsisältöön

Sisäinen valmentaja

Luin jostain (en muista juuri nyt), että minun pitäisi antaa potkut sisäiselle kriitikolleni ja palkata sisäinen valmentaja. Ensiksi idea tuntui naurettavalta. Sen jälkeen tajusin, että olen toiminut juuri tällä tavoin jo hetken aikaa ja olen iloinen.

Sisäinen Valmentaja Mieti keskustelua, joka tapahtuu pääsi sisällä kaiken päivää. Ihmiset, kuten minä, joilla on heikko itsetunto tapaavat kuunnella omaa sisäistä Kriitikkoaan, sitä pientä negatiivisuuden ääntä, joka yrittää ohjata sinua elämässäsi samalla sinua suojellen. Vaikkakin sillä on todella huono tapa hoitaa tämä homma.

Kriitikko tykkää sanoa kaikkein pahimpia asioita sinusta sopiakseen omiin odotuksiisi, samalla toimien puskurina niille jutuille, jota joku ulkopuolinen voisi sanoa sinulle.
Ongelma on kuitenkin useasti se, että pahimmat asiat eivät oikeasti tapahdu, mutta tunnet silti Kriitikkosi ansiosta samoja yököttäviä tunteita. Kukaan ei voita tässä, oikeasti.

Nyt anna sisäiselle Valmentajallesi tilaisuus. Tämä on se ääni, jonka TOIVOISIT kuulevasi pääsi sisällä. Se kertoo sinulle paljon lohduttavia ja hienoja juttuja siitä mitä olet tekemässä, tavoitteistasi. Se kertoo, että olet pääsemässä vauhtiin elämässäsi. Se sanoo sinulle, “Wow, katso itseäsi NYT!” Itseasiassa se sanoo sinulle lähestulkoon mitävain, mitä sinä haluat kuulla ja se sanoo sen positiivisesti.

Sen sijaan, että kuulisin, “Olen aivan lopussa. Jalkani painavat tonnin. En voi juosta tänäaamuna,” Sisäinen Valmentajani sanoo, “Wow, tänään sinä tulet onnistumaan. Olet nopeampi ja jaksat paremmin, kuin viimekerralla. Keskity perusasioihin ja loppu hoituu itsestään. Okay? Unohda kaikki muu. Ajattele kuinka kevyesti hengityksesi kulkee.”

Jep, valmentajasi osaa hommansa. Ja jos sinä et ole itse hyvä sanomaan hyviä ja motivoivia juttuja itsellesi, voithan aina lainata jonkun muun valmentajaa hetkeksi. Käytä inspiroivia lainauksia. Lue hienoista ihmisistä. Yhdistele näitä.

Älä valehtele itsellesi, mutta sano kaikki asiat niin positiivisesti, kuin voit. Sen sijaan, että sanoisit, “En pysty tekemään tämän harjoituksen kymmentä toistoa,” kokeile, “Yritän oikeasti onnistua. Vain pari kertaa vielä. Kolme. Kaksi. Yksi. JES! Tein sen!”

Lupaan, että saavutat tuloksia. Mutta miksi kuuntelisit minua? Käytä omaa päätäsi.

~ Inner Coach, Chris Brogan ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.