Siirry pääsisältöön

Bloggerin fonteista

Käyttöjärjestelmän ulkopuolisten fonttien käyttö Bloggerissa on helpointa toteuttaa Googlen oman fonttikirjaston avulla.

Fontit antavat lisäväriä blogillesi ja samalla erottavat sitä muista kaltaisistaan.
  1. Aloita fontin käyttöönotto menemällä Googlen fonttikirjastoon
  2. Etsi fontit valitsemalla vasemmanpuoleisen valikosta hakurajaukset
  3. Löydettyäsi sopivan fontin klikkaa Quick-use tai Add to Collection.
  4. Klikkaa alavalikosta 'Use' aktivoidaksesi fontit bloggerin käytettäväksi.
Valitse käytettävät tyylit. Huomioi, että mitä enemmän aktivoit fontteja sitä enemmän ne lisäävät latausaikaa. Seuraavaksi valitse käytettävä merkistö, länsimaisille kielille riittää oletusmerkistönä oleva Latin-merkistö. Avaa Bloggerin valikosta Malli ja klikkaa muokkaa HTML-koodia. Etsi <head> jonka perään lisäät Googlen fonttikoodin.

<link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Ubuntu:300,700" rel="stylesheet" type="text/css"></link>

Huomio,että fonttikoodin loppuun on lisättävä ylimääräinen '/' -merkki. Tallenna malli.

Lopuksi fontit on otettava käyttöön CSS-koodia muokkaamalla. Etsi koodista esim. h3.post-title
Päivitä määrittelyiksi font-family: 'Ubuntu', sans-serif; font-weight: 300; margin: 0; ja tallenna malli.

How to add custom fonts to Blogger -

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.