Siirry pääsisältöön

Poista Blogger-valikko

Googlen Blogger on yksi suosituimmista blogi- ja verkkosivuston ylläpitotyökaluista. Blogger on helppo,  yksinkertainen, ja se taipuu moneen erilaiseen käyttöön nopeasti.

Helppouden ja ilmaisuuden myötä tulee kuitenkin muutamia rajoituksia. Näistä näkyvin ja häiritsevin piirre on Bloggerin oma työkaluvalikko, navbar eli Blogger Toolbar. Tässä ohje, jonka avulla voit poistaa Blogger-valikon näkyvistä.

1. Kirjaudu Blogger-tilillesi ja valitse blogi, josta Blogger-valikko poistetaan

2. Valitse Ulkoasu-välilehti ja klikkaa Muokkaa Html-koodia -linkkiä.

3. Lisää koodikentän "Blogger Template Style...---*/" -rivin perään   
    #navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none; }

4. Klikkaa Tallenna malli. Ja blogi näkyy ilman valikkoa 8)

Kommentit

 1. miksen saa tätä toimimaan mulla? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh:( Löysitkö siis kuitenkini oikean paikan sivupohjasta ja onnistuit kopioimaan tuon rivin oikeaan paikkaan? Ja mitään ei tapahtunut? Käytätkö jotakin näistä vakiomalleista vai jotain kustomoitua pohjaa?

   Ohje taisi olla vanhalle bloggerin ulkoasulle...tässä tälle nykyiselle:

   Valitse Malli ja klikkaa Muokkaa Html-koodia ja klikkaa Jatka

   Lisää siis ennen riviä /* Variable definitions tuo mainittu #navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none; }

   Klikkaa Tallenna malli ja homma pitäisi olla bueno.

   Poista

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni, jos sinulla heräsi jotain ajatuksia tähän juttuun liittyen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.