Siirry pääsisältöön

Mene minne haluat

Kun olet tekemisissä jonkin sellaisen asian kanssa, jota ei voi muuttaa, sinulla on vaihtoehto.

Voit päätää taistella, väistellä, tai roikkua kiinni asiassa. Pysyä tilanteessa, joka ei ole sinulle edullinen, päinvastoin, se tilanne on täynnä negatiivisia tunteita. Tai voit päättää ja vain hyväksyä tilanteen ja asiat. Voit antaa negatiivisten tunteiden hävitä, ja avautua uusille vaihtoehdoille, uuteen suuntaan.

Kysy ensin itseltäsi muuttaako mikään ajattelun ja pohtimisen määrä tilannettasi. Jos vastauksesi on ei. Hyväksy vastauksesi. Kysy seuraavaksi itseltäsi mitkä asiat ja tunteet ajatuksissasi ovat tarpeettomia ja turhia. Anna tunteiden mennä. Kysy lopuksi itseltäsi mihin suuntaan haluat jatkaa.

Muista, että virran mukana ajelehtimisenkin täytyy olla tietoinen päätös. Mene sinne minne haluat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.