Siirry pääsisältöön

Kokeile kesälomallasi


Moi! Loma alkoi ja aurinko paistaa? Tässä kolme vaihetta, joiden avulla Brian Tracyn mukaan voi varmistaa oman elämänsä onnellisuuden ja onnistuimisen. 

Ensiksi, hyväksy se, että ansaitset kaiken ilon ja onnen, jonka suinkin vain voit saavuttaa omien tekojesi kautta.

Toiseksi, tee omasta onnellisuudestasi johtoajatus elämäsi organisoinnille ja tärkeysjärjestyksille ja tee kaikki päätöksesi tämän periaatteesi pohjalta.

Kolmanneksi, sitoudu tekemään kovasti töitä ja maksamaan vaadittu hinta haluamistasi asoista ja  palkinnoistasi. Ole aina valmiina tekemään hieman enemmän, kuin oikeasti olisi tarvetta ja menestyksesi on taattu.

Kokeile näitä kesälomallasi ja laita viestiä toimisiko tämä vai ei. 

Loistavaa lomaa, aurinkoa ja hyvää tuulta! 

Palataan sitten kun palataan:)
+Pasi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.