Siirry pääsisältöön

Tässä on jotain, johon sinä uskot

By Chris Brogan

Hauska nähdä sinut täällä! Minulla on kupillinen Yerba Matea, jota ostin taannoin San Fransiscon Samovar Teekaupasta. Entä sinä, mitä sinä juot? Kerro ihmeessä, klikkaa ja laita viestiä suoraan minulle:)

Mandarin vs. Green Lantern Kyle Rayner (209/365)

Tästä blogijutustani löytyy sekä ääniversio että verkkoversio.

Kenialainen ystäväni Abraham, joka on puuseppä, pyysi minua kirjoittamaan jotain puutöihin liittyen. Jos voisin, pyytäisin Abrahamin rakentamaan meille pöydän, jonka ympärille mahtuisi istumaan 26.500 ihmistä. (Ja muuten viimeviikkoiseen uutiskirjeeseeni liittyen, jossa siis pyysin ihmisiä perumaan tilauksensa, sain 1000 uutta tilaajaa.)Jos Abraham voisi rakentaa minulle tuollaisen pöydän, johon me kaikki mahtuisimme yhdessä lounaalle, voisimme hymyillä, nauraa ja jakaa surujammekin toisillemme, sekä rakentaa paljon syvemmän suhteen toistemme välille.

Tähän asti AINOA pöytä johon kaikki mahtuvat on The Secret Team. Se ei luonnollisestikaan ole yhtä kaunis, kuin Abrahamin tekemät. Ja toisaalta emme ole käyttäneet sitä pöydän tavoin.

TÄMÄ ON YHTEENKUULUMISEN KUTSUSI

Tavoitteeni tälle uutiskirjeelle on yksinkertainen: haluan jakaa kanssasi tapoja, joiden avulla uskon sinun pääsevän parempaan lopputulokseen firmasi kanssa. Mutta aivan kuten odottaa saattaa, teen tämän eritavalla kuin useimissa kirjeissä tehtäisiin. Kerron harvoin mitään liiketoiminnan kaavoihin liittyvää. Puhun ihmisten välisestä kanssakäymisestä. En anna sinulle mitään täytyy-ostaa-työkalut -listausta. Jaan reseptejä. Tämä uutiskirje, sellaisenaan, on elävä esimerkkireseptini niille asioille, joita haluan kanssasi rakentaa.

Kaikki se mitä teen tämän uutiskirjeeni kanssa tähtää sinun auttamiseesi ja varustamiseesi kahden asian avulla: 1) tunnet kuuluvasi johonkin yhteisöön, ja 2) saat käytännön työvälineitä, joiden avulla voit itse rakentaa oman arvoverkostosi.

MIKÄ LUO YHTEENKUULUVUUTTA? ENSIMMÄIEN AINES: TUTTUUS

Yhteenkuuluvuuden tunne tulee jostain sisältämme. Meillä (useimmilla meistä) on "toivoisin, että he pitävät minusta" tai "olenkohan oikeassa paikassa" tai "minulla on jotain jaettavaa" -tunne (tai kaikki edellämainitut) kovan ulkokuoremme alla. Joten aloitetaan tämän tiedostamisella. Meillä kaikilla on näitä samoja tunteita, halusimmepa sitten myöntää sitä tai emme.

Kun kävelemme johonkin paikkaan (tai uuteen tilanteeseen), kysymme "mikä on tuttua?" Me HALUAMME löytää jonkinlaisen kiinnikkeen, ankkurin, "jotain jonka me tiedämme". Menin tässä yhden kerran eräisiin juhliin Losissa, jossa en tuntenut ketään ja tunsin tästä syystä oloni hyvin epävarmaksi ja epämukavaksi yhdellä kertaa. Kunnes näin lopulta Jonathan Brewerin seisoskelemassa siellä.

Pam. Minusta tuntui, että tunsin jonkun, jolloin pääsin alkuun Brew:n avulla ja sain luotua yhteyksiä muihinkin ihmisiin tämän avulla vähän kerrallaan. Tunsin tuttuutta ja sain siitä tarvittavan vauhdin eteenpäin.

Tämä on sama juttu uuden työn kanssa. Me pyrimme saamaan kiinni jostain sellaisesta, joka on meille tuttua, ja pyrimme välttelemään niitä juttuja, joita emme tiedä. Jos olemme jossain vieraassa maassa voimme kokeilla uusia ruokalajeja, mutta jos näemme Mc Donaldsin, ainakin osa meistä huokaisee helpotuksesta.

ENSIMMÄINEN AINES: Tuttuus auttaa meitä tuntemaan yhteenkuuluvuutta.

MIKÄ LUO YHTEENKUULUVUUTTA? TOINEN AINESOSA: TERVETULIAISUUDEN TUNNE

Kun ihmiset aloittavat Brave New Year -ohjelmani ja he liittyvät ryhmään kaikki noin 150 rohkeata supersankaria ryhmässä toivottavat uuden tulokkaan tervetulleeksi. Toisinaan saamme pari tusinaa vastausta. Joinakin muina kertoina 3-50:n. Määrästä riippumatta tässä on selkeä ero siihen, että tuletko jonnekin ja tunnet itsesi siellä yksinäiseksi.

Mietipä omaa bisnestäsi. Teetkö ihmiset tervetulleiksi? Minulla on esimerkiksi omalla sivustollani oma sivu uusille tulokkaille. VARASTA TÄMÄ IDEANI!

TOINEN AINES: Tervetuliasuuden tunne

MIKÄ LUO YHTEENKUULUVUUTTA? KOLMAS AINESOSA: TAPA OSALLISTUA

Juniorina leikin kavereideni kanssa supersankareita melkein aina. Olin Batman tai Vihreä Lyhty, ja joku muu oli Teräsmies tai Hulk, tai joku muu kenestä he pitivät. Kun leikki meni hyvin me kaikki teimme osamme siinä, että pahikset saivat selkäänsä. Kun homma ei mennyt ihan yhtä tuubiin se meistä, joka oli Teräsmies sanoi, että vain hän voi löylyttää pahiksen. Tämä tarina, nyt 30 vuotta myöhemmin, on puolet siitä miten pahalta tuntuu epäonnistua töissään, siinä miten muut promotoivat itseään, ja enemmän.

Kaikkien on kyettävä tuntemaan, että he voivat osallistua jollakin tavalla. Jos me emme tee tätä mahdolliseksi kaikki nämä kokemukset eivät ole läheskään niin hyödyllisiä useimmille meistä. Meidän on voitava antaa oma osuutemme tai me poistumme toisille kanaville.

Miten sinä rohkaiset ihmisiä osallistumaan ja tekemään osansa heidän onnistumisen kokemuksen eteen? Huomaa, että en kehota sinua opettamaan ihmisille sitä miten he voivat osallistua SINUN menestykseesi. Miten autat heitä osallistumaan heidän omien projektiensa kautta? Mitä voisit antaa ihmisille?

KOLMAS AINES: Tapa osallistua

SINULLA ON PAIKKASI KANSSAMME

Ollaksesi osana Human Business Works:ia sinun täytyy uskoa kehittyvään ja ihmis- sekä suhdekeskeiseen liiketoimintaan. Tämä tarkoittaa sitä, että sinä pyrit ansaitsemaan omalla tekemiselläsi elantoasi ja, että uskot ihmissuhteiden olevan arvokkaan liiketoiminnan (ja organisaation) ytimessä.

Se mitä tulee seuraavaksi liittyy siihen miten voit rakentaa oman arvoverkostosi. Meillä, sinulla ja minulla, on töitä tehtävänä. Meidän täytyy kaivautua kaikkien mukanaolevien loistavuuteen. Meidän täytyy tunnistaa toistemme suuruus ja katsoa toinen toisemme menestyksen perään, ja oppia toinen toiseltamme, eikä pelkästään näistä viesteistäni.

Tämä on siis vuorossa seuraavaksi. Entä sitten? Kerro onko tässä jotain sellaista, johon sinä uskot, tai jotain jonka kanssa tunnet yhteenkuuluvuutta.

Reilua? Laita viestiä ja kerro mitä mietit.
--Chris...

Human Business Works 110 Marginal Way #744 Portland, Maine 04101 United States             (978) 378-0705      

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.