Siirry pääsisältöön

Usko se, ja näet sen

Kaiken tavoitteellisen toiminnan ytimessä on henkinen valmius onnistumiseen. Valmiutta voidaan tehostaa ja parantaa visualisoimalla. Onnistumista tukevassa visualisoinnissa riittää muutama yksinkertainen vaihe.

- kuvittele idea tai tavoite mielessäsi kuvina ja ääninä.
- keskity tunteeseen, jonka tavoitteen saavuttaminen saa aikaan.
- kiinnitä huomiosi mahdollisimman moneen yksityiskohtaan, joita näet onnistumisesi hetkellä.
- koe onnistumisesi itsenäsi tai kolmannessa persoonassa, eli koe se miltä toisten silmissä näyttää ja tuntuu.

Usko se mitä tunnet, näet sen ja koet sen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.