Siirry pääsisältöön

Päällikön rooli

Kaikki toivovat vahvaa johtajuutta, mutta saadessaan vahvan johtajan, he eivät halua häntä.

Päällikön seitsemän roolia:

1. Ole avoin ja asennoidu onnistumaan.
2. Johda itseäsi arvioimalla työskentelyäsi.
3. Huolehdi siitä, että vastaat asiakkaiden odotuksiin.
4. Huolehdi, että organisaation johto tukee projektiasi.
5. Seuraa edistymistä, varmista, että tavoitteet saavutetaan.
6. Suunnittele realistisia ja haastavia tavoitteita, varmista, että virheistä opitaan.
7. Pyri parantamaan yksilön ja tiimin suorituskyky johtamalla näkyvää ja näkymätöntä.

Jos olet keskittynyt ratkomaan haastavia teknisiä ongelmia, kenen luulet johtavan projektiasi?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.