Siirry pääsisältöön

#3 Löydä oikeita prospekteja (alku)

Jos joku väittää, että verkko ja digiautomaatio poistavat myynniltä ja markkinoinnilta tarpeen kunnolliseen prospektointiin, he ovat tyhmiä tai sitten he eivät tiedä mistä he puhuvat.

En lähde enempää väittelemään käsitteen taustoista.
LEGO Star Wars Sandcrawler (75059)
Kysyt kaveriltasi jos kaipaat taustoitusta tuolle. Ja muista kuunnella vastausta. Prospektointi hyvän myynnin kulmasta on tapa kohdentaa tekeminen mahdollisimman oikeisiin mahdollisiin asiakkaisiin.

Kyse on siis fiksummasta tekemisestä. Kannattaako tämä?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.