Siirry pääsisältöön

Helppo ostaa?

Sitä sanotaan, että asiakas tekee 10-15 hakua ennen ostopäätöstä. Tämä on valetta. Asiakas kaipaa kontaktia, jolta voi kysyä. Koneet eivät ole luotettavia ja ilman myyjää homma ei toimi.
 "Catch anything today Mick?" Does it look like I did?"


Ostaminen on skitsofreenisen hullu matka. 

Asiakkaan aamu 7.35. Tietoisuus. Harkinta. Hankinta. Mikä on mun ongelma? Kuinka ratkaisen ongelman? Miksi sinä olet minulle paras? Hinta? Helppo ostaa? Pelottaa...on syytä käydä dialogia myynnin kanssa? Myyjän aamu. Olenko hyvä? Olenko kiva? Kelpaanko? Olenko luotettava?

Näytä asiakkaalle se mitä hän haluaa nähdä. Myy asiakkaalle se mitä hän haluaa ostaa. Piste.

Asiakas ei halua ostaa tuotetta ja palvelua. Asiakas haluaa ostaa mahdollisimman hyvän tuotteen ja palvelun kohtuullisella hinnalla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.