Siirry pääsisältöön

Tee tiedosta tuottavaa

TEE TAVOITTEESTA TOTTA

Aloita asioiden tekeminen tänään. Kirjoita paperille sellainen tavoite, jonka haluaisit kovasti saavuttaa. Tavoite voi liittyä parisuhteeseen, laatuaikaan läheisten kanssa, rahaan, tai vaikkapa seuraavan kaupan saamiseen. Myyntiin.

"Re,Re, Remember, a Jedi's strength flows from the Force"

RYHDISTÄYDY

Säädä tuolisi asentoa siten, että selkänojasi tukee sekä ylä- että alaselkää.

EROTTAUDU

Kirjoita välittömästi parhaat tapasi paperille ja ota ne käyttöön.

RATKAISE

Ota hetken tauko ongelmastasi, jota yrität ratkaista. Lähde kävelylle, soita, tai kuuntele musiikkia.

LIIKU

Käytä jokaista valveillaolotuntia kohden vähintään yksi minuutti liikuntaan jokaisena päivän.

ONNISTU

Luovuuden ja onnistumisen herättäminen onnistuu tekemällä hetken jotain muuta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.