Siirry pääsisältöön

Tee tiedosta tuottavaa

TEE TAVOITTEESTA TOTTA

Aloita asioiden tekeminen tänään. Kirjoita paperille sellainen tavoite, jonka haluaisit kovasti saavuttaa. Tavoite voi liittyä parisuhteeseen, laatuaikaan läheisten kanssa, rahaan, tai vaikkapa seuraavan kaupan saamiseen. Myyntiin.

"Re,Re, Remember, a Jedi's strength flows from the Force"

RYHDISTÄYDY

Säädä tuolisi asentoa siten, että selkänojasi tukee sekä ylä- että alaselkää.

EROTTAUDU

Kirjoita välittömästi parhaat tapasi paperille ja ota ne käyttöön.

RATKAISE

Ota hetken tauko ongelmastasi, jota yrität ratkaista. Lähde kävelylle, soita, tai kuuntele musiikkia.

LIIKU

Käytä jokaista valveillaolotuntia kohden vähintään yksi minuutti liikuntaan jokaisena päivän.

ONNISTU

Luovuuden ja onnistumisen herättäminen onnistuu tekemällä hetken jotain muuta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.