Siirry pääsisältöön

Tavoitteet eivät ole kohtalo

Yrityksen tarkoitus ja tehtävä on muutettava tavoitteiksi, jotta ne voidaan toteuttaa.

1. Tavoitteet johdetaan siitä, mikä yritys on nyt ja mikä siitä tulevaisuudessa tulee.
2. Tavoitteet ovat aina operatiivisia ja ne muunnetaan toimeksiannoiksi.
3. Tavoitteet mahdollistavat voimavarojen ja toimien keskittämisen.
4. Tavoitteita on kaikilla yrityksen hengissä pysymisen alueilla.
5. Tavoitteita pitää olla yhden sijasta monta - monitavoitetta.

Tavoitteet eivät ole käskyjä, eivätkä ne määrää tulevaisuutta. Tavoitteet eivät ole kohtalo, vaan ne ovat ohjeita ja sitoumuksia, jotka antavat keinoja yrityksen voimavarojen ja energian käyttöönottoon tulevaisuuden luomiseksi

Kommentit

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni, jos sinulla heräsi jotain ajatuksia tähän juttuun liittyen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.