Siirry pääsisältöön

Jotain erilaista ja uutta

Tuote tai palvelu on saattanut olla markkinoilla jo pitkään. Strategia voi muuttaa tuotteen tai palvelun hyödyn, arvon ja taloudelliset ominaisuudet erilaiseksi ja uudeksi.

Strategia voi luoda asiakkaan muuttamalla luotua hyötyä tai hinnoittelua, tai sopeuttamalla tuotteen tai palvelun uudelle segmentille sopivaan sosiaaliseen ja taloudelliseen todellisuuteen, tai tarjoamalla jotain, joka edustaa asiakkaalle todellista arvoa.

Strategia antaa asiakkaalle mahdollisuuden tehdä jotain, joka palvelee hänen tarkoituksiaan. Hinta on hyödyn luomisessa usein merkityksetön seikka.

Tuotteistus on oikeasti muutakin kuin tuotannon monistamista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.