Siirry pääsisältöön

Menestyksen mittari

Mittaan menestystäni sen mukaan miten vietän aikaani. Tunnen useammin olevani menestyvä kuin, että en ole. Tämän ymmärtäminen kesti vuosia.

Tavoitteeni ovat aina olleet jokseenkin epäselviä, eikä minulla ole ollut oikeastaan mitään tavoiteita, joita olisin voinut tavoitella, tai polkua jota seurata. Toisaalta, en edes tajunnut tätä kaikkea ennenkuin opin auttamaan muita heidän omissa ongelmissaan. Opin muiden auttamisen kautta tarkastelemaan omaa elämääni.

Rahantekemisen taitoni perustuu siihen, että minulla on taitoja, joista on hyötyä muille ja joiden avulla muut voivat edetä omissa jutuissaan.

Minun tärkein taitoni on yhdistää nämä kaksi toisiinsa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.