Siirry pääsisältöön

30 vinkiä parempaan ajanhallintaan

Uusi vuosi uudet kujeet, vai mitä olet itse mieltä? On taas tietysti se aika, jolloin voisi jopa olla parempia katsoa takakonttiin, jotta voisi välttää tekemästä, "yhtään turhaa lisälupausta", toisaalta tämä voi olla myös uusi Eka Päivä.

Calendar Card - January

Lupaan itse nyt jotain (saa muistuttaa, jos unohdan:)). Lähetän aina maanantaina-aamuisin ajankäyttöön, tapaamisten ja päivän organisointiin liittyvän uuden jutun. Niin arvasit tietysti oikein, että tämä ei ole taas aivan omaa tuotantoa, vaikka omaa käännöstä ovatkin:)30 parasta käytäntöä päiväsi organisointiin
By Laura Stack

#1
Päätä onko aivan välttämätöntä nähdä naamatusten. Kuinka monta kertaa olet osallistunut kokoukseen ja kysynyt sen kuluessa, ”Mitä minä täällä teen?”.

Toivottavasti olet päässyt jo sellaiseen tilanteeseen, että suojelet itseäsi turhilta tapaamisilta. Jos asiakkaani haluavat tavata naamatusten, laskutan heiltä konsultaatiosta. Puhelut ovat ilmaisia. Yhdeksässäkymmenessä prosentissa neuvottelupuhelu riittää.

Ylimääräinen menetetty matka-aika ja kustannukset fyysisen tapaamisen takia ovat turhia, paitsi jos tapaamisessa on kyse ideoinnista ja aidosta dialogista.

Seuraava vinkki ensi maanantaina!
***

Alkuperäinen juttu 2012 by Dave Lavinsky {Note: Lauran käytännöissä on mukana loistavia havaintoja, joten ole tarkkana. Jos et käytä Microsoft Outlook'a osa näistä jutuista menee sinulta ohitse, vaikka periaatteet kyllä ovat samoja. Omat suosikkini ovat: 1, 6, 7, 10, 11, 17 ja 30. Kerro ihmeessä omistasi, kun sattuvat kohdalle!


Laura Stack is America's premier expert in personal productivity. Since 1992, she has presented keynotes and seminars on improving output, lowering stress, and saving time in today's workplaces. She is the bestselling author of four books, including SuperCompetent. To learn more about Laura, visit www.TheProductivityPro.com. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.