Siirry pääsisältöön

Neljä vinkkiä, joiden avulla saat itsestäsi enemmän irti

Kestävyyden treenaaminen ei ole tärkeätä vain urheilussa. Se on aivan yhtä tärkeätä kaikilla muillakin elämän alueilla ja kaikissa jutuissa joita teemme. Ultrajuoksija Marshall Ulrich kertookin, "jopa lasten kasvattaminen on kestävyyslaji".

Roller Girls

Entä miten jaksamme viimeisetkin metrit kun onnistuminen näyttää epävarmalta?Miten ylitämme ja rikomme omia rajojamme? Ultrajuoksija Ulrich antaa muutamia yksinkertaisia, mutta silti lähes mullistavia neuvoja sekä urheiluun...että elämään yleensä.

Mikä tahansa tavoite: aloita aina pienestä ja lisää kierroksia pikkuhiljaa ajan kanssa. Jos kokeilet uutta urheilulajia, kokeile alkuun vain kerran viikossa. Lisää harjoitusmäärää vähän kerrallaan.

Säilytä fokus: keskity enemmän itse prosessiin päämäärän sijasta. Ajattele miten paljon enemmän väriä saat elämääsi.

Muista rajat: rajat ovat vain oman mielesi tuotosta. Jos olet sitä mieltä, että et voi tehdä tai saavuttaa jotakin, et myöskään saavuta sitä. Mutta jos uskot onnistumiseesi, voit onnistua.

Älä jää kiinni: älä anna valmiiden ideoiden kahlita tekemistäsi olivatpa ne sitten omiasi tai jonkun muun keksimiä. Ajattele rajojen ylitse. Oikeasti on hyvin vähän sellaisia asioita, joita et voisi tehdä tai saavuttaa.

~ Go the Distance in Every Area of Your Life, Darren Hardy ~

Content republished with permission from Darren Hardy, Publisher of SUCCESS magazine. For more great insights, tips and strategies on success and achievement go to http://DarrenHardy.SUCCESS.com More about Darren Hardy can be found at: http://DarrenHardy.SUCCESS.com/About 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.