Siirry pääsisältöön

Kolme vinkkiä yritystoiminnan vauhdikkaaseen aloittamiseen


Yhtenä niistä, jotka ovat aloittaneet yrittäjäuransa hyvin nuorena Richard Branson tietää hieman liiankin hyvin sen millaisia koettelemuksia yrittäjien eteen laitetaan alusta asti.

Richard Branson at GEC 2012

Työskennellessään organisaatioissa kuten Virgin Academy ja Virgin Media Pioneers, Virgin Groupin Perustaja on päässyt aitiopaikalta seuraamaan seuraavan sukupolven yrittäjien mahdollisuuksia menestymiseen.

Aivan kuten hän on aiemminkin todennut, oman unelman todeksitekeminen ei ole helppoa. Kun Richardilta kysyttiin Forbesin haastattelussa neuvoa, jotka hän antaisi aloitteleville (nuorille) yrittäjillä, tässä hänen vastauksensa.


“Minun kolme vinkkiäni ovat:

Luo vahva onnistumisen kulttuuri – kääri hihat ylös ja osallistu arkitöihisi henkilökunnan kanssa, ja pidä heistä hyvää huolta.
Älä pelkää tehdä itsestäsi hölmöä, jos siitä on hyötyä liiketoiminnallesi.
Etsi tapoja, joilla teet ihmisistä, ympäristöstä ja tuotoista yhtä tärkeitä – koska tämä on tehtävissä.”

Oletko sinä ollut, tai oletko juuri nyt aloitteleva ja toiveikas yrittäjä? Jos olet, onko sinulla mitään omia tuoreita vinkkejä sille, miten hommat kannattaa hoitaa?

Laita kommenttia…

Richard Branson: 3 tips for young entrepreneursBy Jack Preston ~

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.