Siirry pääsisältöön

Vinkki onnistumiseen ja onnellisuuteen


Kaunista lauantaipäivää:) Mitä kuuluu? Miten vuotesi on alkanut? Millaiselta ensimmäinen työviikko tuntui? Oma viikkoni oli hieman tavallisuudesta poikkeava, mutta silti aika mukava. Lopulta.Halusin jakaa tämän videon kanssasi näin vuoden alkuun (englantia sori!), sillä tässä on minun mielestäni paljon hyviä asioita. Darren Hardy ja Shawn Achor keskustelevat onnellisuudesta, ja sen tieteellisistä taustoista.


The Happiness Guy: 90% of Happiness Is Up to Youvideo.success.com
"Miten onnellisuutta voi tutkia? Sitä voi tutkia kuten kipuja. Onnellisuudesta voi tehdä kysymyksiä ja siihen voi määrätä objektiivisesti lääkkeitä, kuten sairauksiinkin. "
"Tutkimukset osoittavat, että vain 10% onnellisuudesta riippuu ulkoisista olosuhteistamme, ja 90% riippuu meistä itsestämme ja asenteistamme."
"Onnelliset ihmiset voivat olla älykkäitä:)"


Ja tässä se asia, jonka voit ottaa tämän videon ansiosta käyttöösi heti. Kokeile jos uskallat:)!
"Kirjoita muistiin kolme asiaa, joista olet kiitollinen joka päivä seuraavan 21 päivän aikana"

Mitä ajatuksia sinulle tulee Shawnin haastattelusta? Entä onnellisuudesta? Kerro ihmeessä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.