Siirry pääsisältöön

Kolmion-laki tuottaa 90% tulostasi

Kolmion-laki auttaa kohdistamaan tekemisesi oikein.

Triangle House

Kolmion-lain mukaan on kolme asiaa, joiden avulla saavutat 90% tulostasi.

Myynnissä nämä asiat ovat:

1. Uusien asiakkaiden luonti
2. Uusien asiakkaiden kuuntelu
3. Uusien asiakkaiden rahan saaminen

Etsi asiakkaat, joilla on jo ongelma, jonka tuotteesi ratkaisee. Parhaalla kohteella on tunnistettu tarve, kassassa rahaa ja halu käyttää rahansa viisaasti. Asiakkaan kanssa vietetyn ajan tuplaaminen triplaa ansiot.

Kohdista 80% ajastasi kolmion lakiin ja loppu 22% rahan ja kaupan saamiseen.

~ Brian Tracy @ NBF Tallinna 29.10.2013

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.