Siirry pääsisältöön

Uuden kaupan keittäminen


Uuden kaupan keittäminen on, kuten aiemmin kerrottua, ihan kuin keittoa valmistaisi. Keitä soppasi aina oikeassa järjestyksessä. Ensin prospektointi, sitten esittely. Lopuksi saat kaupan.

New Shop Keepers

Käytä prospektointiin 90 minuuttia aamusta, tai kontaktoi aamulla vaikkapa 22 uutta kontaktia.

Älä laita mitään laitteitasi päälle ennen kuin tämä ensimmäinen vaihe on valmiina.

Prospektoinnilla luodaan asiakas, jota ei koskaan aiemmin ollut ja jolla on selkeästi tunnistettuja ja tunnistettavia luonteenpiirteitä. Keskity luomaan arvoa. Mitä enemmän ja paremmin keskityt tähän, sitä arvokkaampi olet ja sitä parempia tuloksia saat lopulta aikaiseksi.

Kysy itseltäsi ja vastaa rehellisesti johtaako se, mitä nyt teet, kauppaan?

~ Brian Tracy @ Nordic Business Forum Tallinn, 29.10.2013

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.