Siirry pääsisältöön

Uuden kaupan keittäminen


Uuden kaupan keittäminen on, kuten aiemmin kerrottua, ihan kuin keittoa valmistaisi. Keitä soppasi aina oikeassa järjestyksessä. Ensin prospektointi, sitten esittely. Lopuksi saat kaupan.

New Shop Keepers

Käytä prospektointiin 90 minuuttia aamusta, tai kontaktoi aamulla vaikkapa 22 uutta kontaktia.

Älä laita mitään laitteitasi päälle ennen kuin tämä ensimmäinen vaihe on valmiina.

Prospektoinnilla luodaan asiakas, jota ei koskaan aiemmin ollut ja jolla on selkeästi tunnistettuja ja tunnistettavia luonteenpiirteitä. Keskity luomaan arvoa. Mitä enemmän ja paremmin keskityt tähän, sitä arvokkaampi olet ja sitä parempia tuloksia saat lopulta aikaiseksi.

Kysy itseltäsi ja vastaa rehellisesti johtaako se, mitä nyt teet, kauppaan?

~ Brian Tracy @ Nordic Business Forum Tallinn, 29.10.2013

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.