Siirry pääsisältöön

Positiivisesta ajattelusta tekemiseen


Positiivinen ajattelu on terveellisen elämäntavan tärkeimpiä osia. Ajattelun ja asenteen merkitykset aineellistuvat kuitenkin vasta sillon kun niistä tulee tekemistä ja tekoja.

Single Frame Stories - Positive

Tässä on kuusi yksinkertaista keinoa, joiden avulla viikon jokaisena arkipäivänä...
Voi tehdä positiivisesta ajattelustaan positiivista tekemistä:

1. Keksi yksi uusi asia, minkä voit tehdä tänään.
2. Kerro ystävällesi Se mitä tavoittelet.
3. Tapaa yksi uusi ihminen päivässä.
4. Kysy yksi uusi idea joltain toiselta.
5. Käytä yksi tunti opiskeluun.
6. Tee yksi asia valmiiksi.

Tärkeintä tekemistä on se tekeminen, jolla on merkittäviä seurauksia. Toiseksi tärkeintä tekemistä on se tekeminen, josta on jotain seurauksia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Vältä epätoivoa asiakashankinnassa ja hinnoittelussa

Hyväntuulista keskiviikkoa! Olen viimeaikoina tehnyt paljon töitä hinnoittelun ja arvon kasvattamisen parissa. Näiden kahden idean ajatellaan usein olevan päällekkäisiä, mutta useimmiten ne eivät ole. Liian usein myyjät, myyntiorganisaatiot ja yrittäjät luovat arvoa ilman, että he pyytäisivät edes osaa tästä luodusta arvosta takaisinpäin. Katsotaanpa kahta syytä sille, miksi tämä on näin ja miten tätä voitaisiin muuttaa.