Siirry pääsisältöön

Myyntikeittoa?


Myynti on herkullisen höyryävää keittoa. Myynti on ulkoliikuntaa. Ulkoilun yhteyteen sopii aina yksinkertaisista raaka-aineista helposti valmistettava ruokalaji.

Soup

Herkullisimmillaan myyntiä voi ajatella sellaisena hitaasti kypsytettynä keittona.

Soup Da'sale, resepti

Kuten ruuanlaitossa yleensä, kaikki alkaa korkealaatuisista raaka-aineksista.  Tässä hyvän myyntikeiton ainekset ja perusraaka-aineet:
  • Prospektointi
  • Luottamuksen rakentaminen
  • Tarpeiden tarkka tunnistaminen
  • Ratkaisun esittely ja riskien minimointi
  • Kysymyksiin vastaaminen ja vaihtoehtojen suosittelu
  • Kaupan kysyminen ja kaupan saaminen
  • Suositteluiden saaminen
Tämän jälkeen tärkeintä on se, että ainesten suhde on oikea ja ne lisätään juuri oikeaan aikaan.

~ Brian Tracy @ NBF Tallinna 29.10.2013

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.