Siirry pääsisältöön

Myyntikeittoa?


Myynti on herkullisen höyryävää keittoa. Myynti on ulkoliikuntaa. Ulkoilun yhteyteen sopii aina yksinkertaisista raaka-aineista helposti valmistettava ruokalaji.

Soup

Herkullisimmillaan myyntiä voi ajatella sellaisena hitaasti kypsytettynä keittona.

Soup Da'sale, resepti

Kuten ruuanlaitossa yleensä, kaikki alkaa korkealaatuisista raaka-aineksista.  Tässä hyvän myyntikeiton ainekset ja perusraaka-aineet:
  • Prospektointi
  • Luottamuksen rakentaminen
  • Tarpeiden tarkka tunnistaminen
  • Ratkaisun esittely ja riskien minimointi
  • Kysymyksiin vastaaminen ja vaihtoehtojen suosittelu
  • Kaupan kysyminen ja kaupan saaminen
  • Suositteluiden saaminen
Tämän jälkeen tärkeintä on se, että ainesten suhde on oikea ja ne lisätään juuri oikeaan aikaan.

~ Brian Tracy @ NBF Tallinna 29.10.2013

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.