Siirry pääsisältöön

Myyntikeittoa?


Myynti on herkullisen höyryävää keittoa. Myynti on ulkoliikuntaa. Ulkoilun yhteyteen sopii aina yksinkertaisista raaka-aineista helposti valmistettava ruokalaji.

Soup

Herkullisimmillaan myyntiä voi ajatella sellaisena hitaasti kypsytettynä keittona.

Soup Da'sale, resepti

Kuten ruuanlaitossa yleensä, kaikki alkaa korkealaatuisista raaka-aineksista.  Tässä hyvän myyntikeiton ainekset ja perusraaka-aineet:
  • Prospektointi
  • Luottamuksen rakentaminen
  • Tarpeiden tarkka tunnistaminen
  • Ratkaisun esittely ja riskien minimointi
  • Kysymyksiin vastaaminen ja vaihtoehtojen suosittelu
  • Kaupan kysyminen ja kaupan saaminen
  • Suositteluiden saaminen
Tämän jälkeen tärkeintä on se, että ainesten suhde on oikea ja ne lisätään juuri oikeaan aikaan.

~ Brian Tracy @ NBF Tallinna 29.10.2013

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.