Siirry pääsisältöön

Pelaa oikeiden kavereiden kanssa

The Internet Is NOT High School by C.C. Chapman

Miksi ihmeessä kannamme omaa tuotantoyhtiötämme taskussamme ja miksi meitä rohkaistaan jakamaan koko maailman kanssa kaikkea sitä mitä me luomme ja tästä huolimatta olemme huolissamme siitä mitä muut ajattelevat meistä?

This is NOT The Internet

Joka päivä katselen ihmisten kasvavaa huolta siitä mitä muut ajattelevat heistä, kuin heidän huoltaan siitä mitä muut ovat mieltä siitä mitä he haluaisivat tehdä. Tämä muistuttaa minua lukioajoista, ja minä vihasin tuota aikaa!

On aivan totta, että meidän kaikkien täytyy saavuttaa jokin huomiotaso tullaksemme menestyneiksi. Tämä on tärkeää huolimatta millä alalla olemme. Kuitenkin kaiken sen vallan kera, jota meillä kaikilla on, me kiinnitämme huomiotamme näihin juttuihin aivan liiaksi.

Kaikki sosiaaliset verkostot ovat omia pieniä klikkejään. Joukon keskuudessa vedetään viivoja, jotka jakavat ihmiset heidän käyttämänsä teknologian suhteen, asuinpaikkansa ja toimialansa suhteen. Lukiojutussa tätä samaa ajattelua tukee se, että silloin kaikki olivat keskittyneitä enemmän itseensä, kuin kaikkeen kollektiiviseen hyvään, joka ympäröi meitä. Tämä on tietysti ihan hyvä juttu kouluympyröihin, mutta ei oikeassa elämässä.

Sinun täytyy nousta seisomaan sen puolesta mihin uskot. Jos tiedät mitä haluat tehdä ja ihmiset kohtelevat sinua silti huonosti, älä välitä ja paina eteenpäin.

Meidän täytyy tehdä enemmän yhteistyötä. Tue muita olipa tilanne ja heidän valitsemansa polku mikä tahansa. Jos et ole samaa mieltä aiheesta, älä ole, jatka matkaasi.

SINÄ olet vastuussa kaikesta siitä mitä teet jokaisena päivänä heräämisesi jälkeen. Aivan kuten kuka tahansa muukin ihminen maanpinalla. Meillä kaikilla on omat kaksikymmentä neljä tuntiamme, jotka voimme käyttää juuri siihen mihin itse valitsemme.

Huolehdi siitä, että käytät oman aikasi mahdollisimman hyvin ja et keskity niihin juttuihin, joilla ei ole isomman kuvion kannalta mitään merkitystä.

MEIDÄN täytyy kannustaa niitä, joita rakastamme ja pysyä hiljaa niiden suuntaan, joita emme rakasta. Jos joku sanoo, käyttäytyy tai toimii sellaisilla tavoilla, jota me emme voi hyväksyä meidän ei ole pakko nähdä heitä enää jatkossa.

Sininen marmorikuulamme kasvaa pienemmäksi jokaisen päivänä. Internet kytkee meidät kaikkiin niihin joihin haluamme olla kytköksissä. Tätä siunaustamme meidän pitäisi arvostaa, jotta voisimme tehdä telluksestamme niin ihmeellisen paikan kuin vain suinkin on mahdollista.

Ei ole olemassa mitään aularakenteita tai lokeroita, jotka pakottavat meidät toimimaan sellaisten kanssa, jotka eivät innosta ja rohkaise meitä. Nyt. Lähde tekemään jotain sellaista, jolla teet päivästäsi parhaimman mahdollisen!

The Internet Is NOT High School by C.C. Chapman

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.