Siirry pääsisältöön

Oletko läsnä?

Myynti vaatii läsnäoloa, myynti on läsnäolemista.


Tunneäly, herkkyys ja hereilläolo ratkaisevat sen minne myynnin käyrä kaartuu. Nykyisessä ärsykkeiden maailmassa ei ole helppoa olla läsnä. Läsnäoleminen on vaikeaa. Kännykät, tietokoneet, facebookit, twitterit ja snapchatit vievät huomiomme toisaalle. Mikä auttaisi?

Onnistuva hyvä myynti vaatii sen, että myyjä on läsnä asiakastilanteessa. Omat tunteet ja tunne-elämän häiriöt täytyy siirtää toisaalle. Tämän tekeminen ei ole helppoa edes parhaimmille ammattilaisille.

Mitä sinä käytät apunasi, että olet paremmin läsnä? Tiedätkö mitä huippumyyjä käyttää?

www.soldeman.fi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.