Siirry pääsisältöön

Välitätkö asiakkaistasi?

Miten välittäminen näkyy sanojen ja tekojen tasolla?

www.soldeman.fi

Myynti on välittämistä. Myyjän täytyy välittää oman organisaationsa onnistumisesta. Hyvän myyjän täytyy välittää asiakkaansa onnistumisesta. Välittämisen täytyy olla aitoa. Välittäminen vaatii pitkäaikaista sitoutumista suhteen rakentamiseen. Myynnissä ei riitä se, että suhteita luodaan ja rakennetaan yritysten välille.

Välittäminen on ihmisten välistä. Vaikka markkinamiehet yrittävät muuta väittääkin, niin jatkossa aivan kuten eilispäivänäkin, myynti tapahtuu ihmisten välillä. Ihmiseltä ihmiselle. Oletko samaa mieltä? Miten tämä näkyy sinun toiminnassasi?

www.soldeman.fi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.