Siirry pääsisältöön

Osaatko kuunnella?

Onnistuminen myynnissä vaatii sen, että asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla ja tarkasti.


Oletko miettinyt sitä miten sinä kuuntelet kun joku puhuu sinulle? Kuunteletko vain näennäisesti ja odotat, että pääset kertomaan oman mielipiteesi ja ajatuksesi ääneen? Vai kuunteletko aidosti siten, että reagoit siihen mitä vastapuoli sinulle sanoo? Myynti vaatii herkkyyttä. Kuuntelu on vaikeata. Ihan hyvä on kuitenkin muistaa se, että myyjällä on "kaksi korvaa, kaksi silmää ja yksi suu ja niitä pitää käyttää tässä järjestyksessä". Muistatko sinä kuka sanoi näin?

www.soldeman.fi

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.