Siirry pääsisältöön

Katso sisälle itseesi

Kun keho ja mieli ovat rentoutuneita, voi mietiskelyharjoituksessa katsoa itseensä, olla yhteydessä todelliseen minäänsä.  Kysy itseltäsi: kuka minä olen?

Vastaa itsellesi käymällä läpi seuraavat vastaukset muutamaan kertaan:

Minulla on perhe, mutta minä en ole perheeni.
Minulla on työ, mutta minä en ole työni.
Minulla on keho, mutta minä en ole kehoni.
Minulla on ajatukseni, mutta minä en ole ajatukseni.
Minulla on tunteeni, mutta minä en ole tunteeni.
Minulla on arvoni, mutta minä en ole arvoni.

Kuka minä olen?

(SL:ÄIJ:168)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.