Siirry pääsisältöön

Onnistunut viestintä onnistuu

Kun kaikki sidosryhmät ymmärtävät projektityön luonteen ja projektin tärkeyden, itse toteutukselle voidaan varata aikaa ja ristiiridat voidaan välttää ennakolta.

Projektien onnistumisen keskeiset elementit ovat viestinnän onnistumisessa, pääällekkäisten projektien lukumäärän minimoinnissa ja jatkuvassa oppimisessa. Uusia malleja pitää kokeilla ja uusia toimintatapoja pitää opetella. Projekteja ei saa päättää liian varhaisessa vaiheessa ja toimivan projektin osa-alueita pitää hyödyntää kaikessa työnteossa.

Projektin päätöksellä viestitään onnistumisen kokemuksia ja kehitetään toimintatapoja, joissa onnistumisista voidaan oppia ja luodaan onnitumisen edellytyksiä tulevaa tekemistä varten. Viestintä on onnistumisen keskiössä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.