Siirry pääsisältöön

Projekti on ainutlaatuinen

Projekteja tehdään, jotta strategiat ja tavoitteet saavutetaan. Projektien ansiosta työtyytyväisyys on parempi ja työssä syntyy useammin onnistumisen kokemuksia. Projektit tuovat järjestystä organisaation toimintaan ja säästävät rahaa.

Projektilla on selkeä tavoite, alku ja loppu. Projektin laajuus määrittyy käytettävän ajan, rahan ja resurssien eli ihmisten suhteen pohjalta. Projekteja varten muodostetaan tilapäinen, virallisen organisaatiokaavion ohittava, projektiorganisaatio.

Projektit kulkevat käsikädessä yrityksen prosessien kanssa; prosessit synnyttävät projekteja, jotka valmistuttuaan tulevat osaksi prosesseja. Projektit ovat ainutlaatuisia ja kertaluontoisia, prosessit ovat toistuvia ja samanlaisia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.