Siirry pääsisältöön

Projekti on ainutlaatuinen

Projekteja tehdään, jotta strategiat ja tavoitteet saavutetaan. Projektien ansiosta työtyytyväisyys on parempi ja työssä syntyy useammin onnistumisen kokemuksia. Projektit tuovat järjestystä organisaation toimintaan ja säästävät rahaa.

Projektilla on selkeä tavoite, alku ja loppu. Projektin laajuus määrittyy käytettävän ajan, rahan ja resurssien eli ihmisten suhteen pohjalta. Projekteja varten muodostetaan tilapäinen, virallisen organisaatiokaavion ohittava, projektiorganisaatio.

Projektit kulkevat käsikädessä yrityksen prosessien kanssa; prosessit synnyttävät projekteja, jotka valmistuttuaan tulevat osaksi prosesseja. Projektit ovat ainutlaatuisia ja kertaluontoisia, prosessit ovat toistuvia ja samanlaisia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.