Siirry pääsisältöön

Projektipäällikkö on innostaja

Onnistunut projekti lähtee selkeästä toimeksiannosta: mitä tehdään, missä ajassa ja millä resursseilla. Lähes 80 prosenttia onnistumisen edellytyksistä rakennetaan valmistelu- ja suunnitteluvaiheen aikana.

Projektin onnistumisen kannalta on keskeistä, että kaikki osapuolet ymmärtävät omat roolinsa ja vastuunsa. Onnistumisen takeena on usein tehokas ja toimiva ohjausryhmä, joka tukee projektin johtoa tavoitteiden saavuttamisessa.

Projektin johtaminen on ennen kaikkea ihmisten johtamista, projektipäällikkö on innostaja, valmentaja ja sitouttaja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.