Siirry pääsisältöön

Kylmäsoitto lämmittää

Kaikkien aika on nykyään kortilla. Tästä syystä on paljon järkevämpää lämmitellä ennen varsinaista kylmäsoittoa; mikä yritys, miksi soittaa, kenelle soittaa ja mihin soitolla oikeastaan pyritään.

Ei riitä. Tee oma räppi. Harjoittele se ulkoa. Toista kunnes olet varma, että asia, jolla luottamus syntyy on sinua itseäsi, ei räppiä. Puhelin kouraan. Puhu selvästi, ole oma itsesi. Kerro kuka olet. Häiritsetkö. Puhu rauhallisesti, se kiire mikä oli ennen soittoa, on loppu. Älä keskity tavoitteeseen, keskity hetkeen. Kysy, kuuntele, reagoi.

Pidä tavoite kirkkaana mielessäsi, etene sitä kohti, mutta muista, kiire meni jo. Jos ei onnistunut, seuraava onnistuu. Luota itseesi.

Paras aika kylmäsoitolle on silloin, kun sinusta tuntuu hyvältä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.