Siirry pääsisältöön

Inspiraatio antaa siivet

Inspiraation voimaa ei voi verrata luovuuden voimaan, sillä ne ovat täysin erilaisia. Yleensä vaikuttaa siltä, että kaiken taustalla on motivaation tarpeemme saada jotain tehdyksi.

Usein motivaation taustalla on paljon mittausta, tarkistusta ja vertailulistoja siihen mitä haluamme saavuttaa ja siitä missä olemme. Motivaation jatkeena, ja samalla täysin ulkopuolisena voimana voidaan nähdä inspiraatio, magneettinen ja positiivinen eteenpäin ajava voima.

Inspiraatio ei kaipaa syitä ja selityksiä, vaan se vaatii tulla kuulluksi ja käytetyksi, ja asiat haluavat tulla todeksi. "Sitkun, mutkun, ja pitäisi" muuttuvat vapaudeksi ja mahdollisuuksiksi.

Tunne inspiraation uskomaton veto ja olet juuri ottanut ensimmäisen askeleen lentääksesi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.