Siirry pääsisältöön

Vahvista ja varmista asiakkuutesi

Vahvistettu ja varmistettu asiakkuus on kuin täydellisillä ehdoilla varustettu vakuutus. Vaikka tilanne olisi kuinka paha tahansa aina on joku kenen puoleen voi kääntyä. Kenelle on tehnyt kauppaa ja keneltä voi pyytää kauppaa.

Asiakkuuden varmistamiseen on oikeasti vain yksi happotestauksen kestävä keino, suhtaudu fanaattisesti asiakkaan tyytyväisyyteen. Varmista toimitusten laatu itse, ole käytettävissä, ole yhteydessä. Ylitä asiakkaan odotukset aina. Ylitä ne yhdellä prosentilla, se riittää.

Kysy asiakkalta tyytyväisyyskysymyksiä. Varmista saatujen vastausten laatu toiminnalla.

Kysyminen ja kuunteleminen ei ole koskaan tyhmää tai turhaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.