Siirry pääsisältöön

Yhdistävä johtajuus on yhteisöllistä

Yhdistävä johtajuus yhdistää transaktionaalisen johtamisen ja transformationaalisen johtamisen piirteet yhdeksi johtamisen viitekehykseksi - management ja leadership yhdessä.

Johtamismallin perusajatuksena on hyödyntää johdettavia johtamisen prosessissa. Kokonaisvaltaisen johtamistavan avaimena on osallistaminen, tekemisen helpottaminen ja mahdollistaminen. Muutoksen aikaansaamisessa avainasioina ovat henkilöiden väliset suhteet, vaikuttavuus ja luottamus, sekä työskentelyyn tarvittavan tilan ja ajan luominen.

Yhdistävän johtajuuden yhteisen luomisen ja muutoksen prosessin mahdollistavat keskustelu, yhteistyö ja yhteisö. Naisten sanotaan olevan kyvykkäämpiä uuden johtamisen airuita kuin miehet.

Miksi?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.