Siirry pääsisältöön

#7, Ajattele kolleegoitasi

Ajattele kolleegoitasi ja lähetä mieluummin kalenterikutsu, kuin sähköposti, jos haluat tavata. Sen sijaan, että lähettäisit kolleegallesi viestin, ”Minkälainen aikataulu sinulla on tänään, sopisiko pikapalaveri?” Lähetä mieluummin kalenterikutsu. Tämä on helpointa, kun luot uuden tapaamisen ja klikkaat Aikatauluavustaja-nappia. Lisää osallistujat joko suoraan tai osoitekirjastasi. Oman organisaation sisällä näet suoraan onko tapaamisajankohta sopiva, olettaen, että koleegasi ovat myöntäneet sinulle oikeuden tarkastella heidän kalenteriaan. Lähetä kokouskutsu.

Kun osallistujat saavat kutsusi he voivat helposti klikata Hyväksy ja Outlook siirtää tapaamisen automaattisesti heidän kalenteriinsa. Tämä tapa säästää sekä aikaa että hermoja. Muista, että on aina kohteliasta vastata kokouskutsuun, vaikka se olisikin osoitettuna suuremmalle osallistujajoukolle. Tämä säästää järjestäjien aikaa ja hermoja.


***

Alkuperäinen viesti 2012 by Dave Lavinsky

Laura Stack is America's premier expert in personal productivity. Since 1992, she has presented keynotes and seminars on improving output, lowering stress, and saving time in today's workplaces. She is the bestselling author of four books, including SuperCompetent. 
To learn more about Laura, visit www.TheProductivityPro.com. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.