Siirry pääsisältöön

Miten asetat ja saavutat isompia tavoitteita

Et saa yhtään pisteitä tähtäämällä alemmas. Sinun tavoitteesi ja tulevaisuuden haaveesi ovat omissa käsissäsi. Sinä itse olet oman elämäsi kirjailija, tai jos sallit tämän analogian, maalari.

arab sheiks

Joten annan sinulle siveltimen. Voisitko harkita maalaavasi hieman isommilla vedoilla? Juon muuten itse Americanoa juuri nyt. Entä sinä?Yksi pikamyymi: Jos sinulla oli AJATUKSENA ostaa jotain HBW:n Talvikuvastosta, muista, että alennuskoodisi EXTRA-alennuksiin, "INSIDER" (isoilla kirjaimilla!) voimassaolo loppuu maanantaina joulukuun kolmantena, keskiyöllä.

SOHVALTA SUORAAN PRINSESSAN SYLIIN

Olin yhdeksänkymmentäluvun alussa työntekijänä. Leimasin itseäni sisälle ja ulos. Jätin työni töihin. "Elämäni" oli omassa hallinnassani. Kunnianhimoni oli 1-10:en asteikolla jossain ykkösen alapuolella. Samaisesta syystä koin suurimmat elämykseni sohvalla. Hommasin sohvani parkkipaikalle jätetystä kuorma-autosta. Se oli sininen ja siinä oli kukkia.

Yhtenä päivänä näin sohvaltani erään motivaatiogurun puhumassa telkkarissa. Les Brownin. Hän veti "Elä Unelmaasi" -puhettaan. Jostain käsittämättömästä syystä innostuin tästä. Brownista Tony Robbinsiin ja Robbinsista Stephen R. Covey:n.

Ilman aikailua rupesin tutkimaan suurempaa maailmaa, jossa oli paljon isompia pelaajia, ja huomattavasti isompia mahdollisuuksia. Mikään näistä ei koskettanut minua itseäni vielä. Mikään näistä ei ollut minun ulottuvillani. Mutta se millä oli merkitystä, oli se, että minä jostain syystä ajattelin, että näistä kaikista voisi tulla totta minulle itselleni. Voisin saada aikaan paljon enemmän, kuin hetimiten tuntuisi mahdolliselta.

Tapasin Tony Robbinsin (hän pyysi minua yhdelle videolleen). Olen tavannut paljon eri ihmisiä. Viimeviikolla minulla oli kunnia lounastaa Abu Dhapin sheikin puolison Mariamin kanssa. Hänen isoisänsä Sheikki Zayed perusti Arabiemiraatit 41 vuotta sitten. Siis lounastin Prinsessan kanssa.

MITÄ ISOMPIEN VETOJEN MAALAAMINEN SITTEN VAATII

Luulen, että kaikkein suurin este on omien uskomusten ylittäminen. Sinun täytyy uskoa siihen, että olet maalari. Sinun täytyy uskoa siihen, että voit maalata isommin, kuin se mitä näet edessäsi. Sinun täytyy uskoa siihen, että jotkut edessäsi olevista asioista selviävät itsestään. Mitään helppoa tämä ei ole, erityisesti silloin, jos sinulle sanotaan päinvastaista.

Sitten sinun täytyy vain hoitaa oma hommasi ja maalata isompi kuvasi. Sinun täytyy ajatella niitä juttuja, jotka saisivat sinut onnellisemmaksi, miltä tämä voisi näyttää tavoitteena, ja mitä suunnitelmia nämä tavoitteesi vaatisivat onnistuaksesi.

Laitoin Brave New Year -ohjelmani nippuun, koska halusin auttaa ihmisiä visioinnin prosessissa, ja siinä miten visioinnista siirrytään varsinaiseen tekemiseen. Minä itsekin käytän prosessia apunani, ja olen saavuttanut sen avulla eritasoisia onnistumisia. Se, mitä ohjelman myötä jaan, on juuri samaisia juttuja, joiden avulla pääsin lopulta istumaan vastapäätä Prinsessaa hänen kauniissa ja ihmeellisessä maassaan.

ISOT VEDOT OVAT VASTA ALKUSOITTOA

Oletko tavannut ihmisiä, jotka haaveilevat isoista jutuista, mutta eivät koskaan jätä sohvaansa? Minä olen. On paljon sellaisia ihmisiä, jotka "keksivät Twitterin" paljon ennen kuin se lanseerattiin. Monilla ystävistäni on "suunnitelma kirjansa kirjoittamiseen". Mutta todellisuudessa kuuluisa filosofimme Yoda kiteytti tämän kaikkein parhaiten "Tee tai älä tee. Yrittäminen ei ole mahdollista."

Hienoa, joskin sinun on pakko etsiä itsellesi se aika, jolloin hoidat hommasi. Tämä on juuri samaa juttua, kuin se, mitä Rob Hatch teki kun hän työsti Work Like You're On Vacation -ohjelmaansa. #1 kysymys niiltä ihmisiltä, jotka seuraavat minun juttujani on tämä: mistä löydät sen kaiken tarvittavan ajan, jolloin teet sitä mitä teet? Vastaus: Teen töitä aivan kuin olisin lomalla koko ajan. Luuletko, että Rob vain keksi tämän jostain?

Hän ja minä olemme molemmat tehneet juttujamme jo vuosia samalla tavoin.

TOIMINTAASI TUKEVA YHTEISÖ

Se, mitä olen tähän mennessä kuvannut, on ajatuksiani siitä miten isompia kuvia, isommilla vedoilla maalataan (luo itsellesi visio), miten yksityiskohtia kaivetaan esille (tee suunnitelma) ja se mistä haluan nyt puhua, on se miten rakennetaan tukeva yhteisö. Tämä on kaikkein tärkein muutoksen mahdollistaja.

Tee se mitä meinaat tehdä yksin, jos haluat, mutta kaiva lisävoimaa yhteisöstä tueksesi. Yhteisösi ei tarvitse täydellisesti uskoa sinuun. Heidän ei tarvitse edes suoranaisesti tukea SINUA. Mutta samankaltaisen muutoshakuisten ihmisten seuraan joutuminen on uskomaton voiman kasvattaja omissa pyrkimyksissäsi.

Pikku vihje: tukeva yhteisösi on harvoin sama ryhmä, jonka kanssa hengailet muuten vain ja tällä tarkoitan puolisoasi, vanhempiasi, ystäviäsi ja työkavereitasi. PARAS yhteisö, joka voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteitasi, ovat ne ihmiset, jotka ovat samankaltaisella matkalla itsekin. Tämä on aika helppo ymmärtää, eikö niin?

Näen omassa maailmassani näen tämän hämmästyttävän lämminhenkisen yhteisön niissä ihmisissä, jotka osallistuvat Blog Topics: The Master Class -koulutukseeni. Tämä ryhmä on lähtenyt elämään aivan omaa elämäänsä. Minä olen vain vieraana, kun katsoo sitä miten paljon omistajuutta kirjoittajat ovat ottaneet.

JA MITÄ ISOSTI MAALAAMINEN SITTEN VAATII?

Mieti itseäsi? Miten katsot tulevaa vuotta? Mitä ajattelit tehdä maalaillaksesi isommin? Missä aiot alkaa laittamaan omia visioitasi nippuun ja miten liität tämän tavoitteisiisi, suunnitelmiisi, ja mistä löydät itsellesi tukevan yhteisön?

Klikkaa kommenttia ja kerro mitä olet mieltä, mitä ajattelet! Olen pelkkänä korvana.
--Chris...

KORVISTA PUHEENOLLEN

Jollet ole vielä tutustunut The Human Business Way podcastiin, tee se nyt. Tämä on enemmän kuin kerran viikossa äänishow, jossa kaikenlaiset vieraat kertovat mielenkiintoisia juttujaan. Kokeile. Saat tilattua sen iTunesiin, Stitcheriin, Blackberryyn tai Zune:en.

Anyway, nyt se on moi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.