Siirry pääsisältöön

Ajanhallinta on avain onnistumiseen


Ajanhallinta on avain jatkuvaan onnistumiseen. Nykytilanne on seurausta aiemmille ajatuksillesi ja ajankäytöllesi. Jos haluat muutosta, muuta ajatteluasi.
Ajanhallinta on avain onnistumiseen
Kaikki alkaa ajattelustasi ja asenteestasi, koska kaikki mitä on, on seurausta omasta ajattelustasi.

Aika on arvokkain omaisuutesi.


  1. Käytä ja kohdista aikasi ja energiasi kaikkein arvokkaimpiin asioihin. 
  2. Mikään ei korvaa kahdenkeskistä aikaa tärkeimpien ihmistesi seurassa. 
  3. Muista, että tekosi kertovat ajatuksistasi ja siitä mitä pidät aidosti tärkeänä ja arvokkaana.


~ Brian Tracy @ NBF Tallinna, 29.10.2013

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.