Siirry pääsisältöön

Ajanhallinta on avain onnistumiseen


Ajanhallinta on avain jatkuvaan onnistumiseen. Nykytilanne on seurausta aiemmille ajatuksillesi ja ajankäytöllesi. Jos haluat muutosta, muuta ajatteluasi.
Ajanhallinta on avain onnistumiseen
Kaikki alkaa ajattelustasi ja asenteestasi, koska kaikki mitä on, on seurausta omasta ajattelustasi.

Aika on arvokkain omaisuutesi.


  1. Käytä ja kohdista aikasi ja energiasi kaikkein arvokkaimpiin asioihin. 
  2. Mikään ei korvaa kahdenkeskistä aikaa tärkeimpien ihmistesi seurassa. 
  3. Muista, että tekosi kertovat ajatuksistasi ja siitä mitä pidät aidosti tärkeänä ja arvokkaana.


~ Brian Tracy @ NBF Tallinna, 29.10.2013

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.