Siirry pääsisältöön

Poista paha kontakti


11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa?

Day 292

Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin, mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kontaktia voi käsitellä myös muillakin tavoilla, joten LinkedIn-kontaktin poistaminen on yksi viimeisimmistä keinoista mitä suosittelisin, mutta joskus tätäkin tarvitaan. Tässä lyhyt oppimäärä ärsyttävien, tai turhien ja eitoivottujen LinkedIn-kontaktiesi poistoon:

OMAT KONTAKTIT

Kirjaudu sisään LinkedIn-käyttäjätilillesi.

1. Valitse päävalikosta Network ja Contacts
2. Etsi haluamasi kontakti joko selaamalla tai käyttämällä haku-toimintoa


POISTAMINEN

1. Valitse poistettavat kontaktit
2. Vie hiiri more -valikon päälle ja klikkaa Remove Connection
3. Klikkaa avautuvasta ikkunasta Remove ja homma on hoidettu kuntoon...Kontaktin poistaminen ei näy LinkedIn-päivityksenä tai päivitysvirrassasi, eikä siitä lähde toiselle osapuolelle tietoa. Muista silti, että kontaktiesi poistaminen on kaikkein vähiten suositeltava ja viimeinen keino verkostosi hallintaan.

Tosin nykyään vaikuttaa siltä, että jos harastat avointa verkottumista (Open Link, Lion, jne.) on mahdollista, että saat osin roskapostiluokkaan meneviä kutsujakin. Käytä harkintaa niiden hyväksymisessä. Yleensä näissä on taka-ajatuksena sinun kontaktiesi kyseenalainen hyödyntäminen.

Yhtäällä tämä on silti se kaikkein tehokkain väline LinkedIn-verkostosi laadullistamiseen. Oletko koskaan poistanut kontakteja? Oletko sinä koskaan miettynyt kontaktiesi poistamista? Miksi? Entä oletko miettinyt miksi kontakteja ei kannata poistaa?

Kerro alle ajatuksiasi. Se olisi mukavaa. Ja jos uskot, että tästä ohjeesta voisi olla hyötyä omalle verkostollesi jaa ihmeessä eteenpäin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.