Siirry pääsisältöön

Näin tästä tulee sinun vuotesi

By Chris Brogan

Olet varmasti jo saanut vuotesi käyntiin. Teit jotain päätöksiä, tai lupauksia. Ehkä kävit läpi oman kolme sanaa -prosessisi. Mutta jäljellä on yksi tärkeä kysymys: mikä tekee sanomistasi jutuista tälläkertaa totta? 
Building Foundation, Fort Travis, Port Bolivar, Texas 1219091331BW
Miten tästä vuodesta tulee sinun vuotesi? 

Tänään puhumme perustuksista. Ota kuppi jotain. Minulla on perinteistä tummapaahtoista Juhlamokkaa (tykkäätkö sinä siitä, vai jostain muusta?), minusta tämä on parasta! Entä sinä? 

PERUSTUKSET VUODELLE 2014

Perusjutut ovat minulle perusjuttuja. Kirjoitin tästä Ownerissa, jollet ole jo lukenut juttuani. Mietin tätä jatkuvasti. Kysyn itseltäni toistuvasti samoja kysymyksiä, jokaikinen aamu, ja pitkin päivää: 

  • Mikä on minun visioni itsestäni ja liiketoiminnastani ja miten teen siitä totta tänäänkin?
  • Jos sanon olen ____ (tällainen ihminen), niin miten se näkyy toiminnassani PÄIVITTÄIN?
  • Mitä voin tehdä muuttaakseni todellisuutta kohti sitä mitä haluan olla? Mitä, erityisesti, voin muuttaa luodakseni maailmastani enemmän näkemykseni kaltaisen?
Nämä ovat valtavia kysymyksiä, mutta nämä liittyvät bisnekseen, ja elämään, nämä ovat omistajan kysymyksiä. Nämä eivät ole sellaisia "...mitä voisin tehdä, jotta pomoni huomaa minut..." -kysymyksiä. Nämä ovat sellaisia “miten saan UNIVERSUMIN tekemään niitä asioita, joita minä haluan” -kysymyksiä. 

Sinä voit olla sitä mieltä, että tämä ei ole se tapa miten universumi toimii. Hyvä niin. “Miten kysyn universumilta kauniisti, että saisin pelata sitä peliä, jota haluan pelata??” Jotain sellaista, joka toimii paremmin? Voit vaihtaa “universumin” tilalle “Jumalan”, tai mitä haluat, sekin on ihan ookoo. Detaljit eivät ole nyt se tärkeä asia. Perustukset, joiden avulla pääset liikkeelle kohti sitä mitä tavoittelet, on se jolla on merkitystä. 

TEE PÄIVITTÄIN TÖITÄ OMAN VIITEKEHYKSESI KAUTTA, JOKA ON KOHDISTETTU TÄHTÄÄMÄÄN VUOSITAVOITTEISIISI 

Kaikki se mitä teet tänä vuonna muodostuu siitä mitä teet jokaisena päivänä. Jos tavoitteenasi on karistaa 10 kiloa painostasi, mutta tänään päätät, että voit vielä tänään syödä voipullasi hyvällä omallatunnolla, minä en ole varma miten nuo kaksi kohtaavat toisensa. Jos haluat tienata toiset 12 kiloeuroa lisää tänä vuonna, mutta käytät mieluummin aikaasi pelaamalla Clash of the Clans'ia, ehkä tienaat rahasi sillä. Vuotesi koostuu päivistä, ja sinun täytyy kohdella jokaista päivää niin, että niillä on merkitystä tavoitteesi saavuttamisen kannalta. 

Rikastuta ja huolehdi myös itsestäsi. 

Otetaan esimerkki. Kiinnostaako Äärimmäinen Johtajuus? Se on juttu, josta minä ja ystäväni Steve Farber puhumme tässä videossamme. Hän antaa videon lopulla jotain ilmaisia juttujaan (kuuntele videon lopulla olevaa spesiaalikoodia). Tällaiset jutut auttavat sinua rakentamaan omia perustuksiasi. 

Jotain muuta? Liity satojen muiden kaltaistesi hyvien tyyppien klaaniin, Owner Mastery Foundation Group (OMFG) -ryhmään, jotka suunnittelevat maailmanvalloitustaan omassa erittäin salaisessa foorumissaan. 

Kaipaatko vielä jotain? Jos satut pyörimään nurkilla, niin tule kuuntelemaan kun Rob Hatch ja minä vedämme live-settiä Bostonissa kaikkien aikojen VIIMEISESSÄ Mastering the Digital Channel -sessiossamme. Sainpa sanotuksi. Ei, en ole tulossa Suomeen. Tämä on viimeisistä viimeisin vetäisy. Tämä on OIKEASTI erittäin arvokas setti, jonka avulla voit rakentaa ja vahvistaa omia perustuksiasi, jonka lisäksi voit verkostoitua muiden kanssa ja pääset myös juttelemaan halutessasi myös meidän kanssa kahdenkesken. Jos et ole kulmilla, niin sitten ei voi mitään

Kiitos, että olet osa tätä kaikkea. Tämä on todella tärkeätä minulle. SINÄ olet todella tärkeä minulle. Sinua rakastetaan. Sinä kuulut joukkoon. Sinulla on paikka, jossa sinua arvostetaan. Ja jos haluat jutella minun kanssani, minä olen myös täällä. Olen auttanut monia muitakin löytämään oman juttunsa uudenvuoden nurkilla. Voin auttaa sinuakin ja jutella kanssasi ihan mistä vain (tai melkein). :)

--Chris… 

Ja lopuksi… 

MUUTAMIA MAINOKSIA KAVEREILTA, JOISTA ITSE TYKKÄÄN

Osallistu Danny Inyn ja minun interaktiiviseen nettityöpajaamme, "Bridging Your Passion, Purpose, and Prosperity in 2014", klo 22.00 Tiistaina, Tammikuun 21.  päivä
---- 
Jos tarkoituksesi on tehdä tarjouksia, jotka johtavat kauppaan, tsekkaa QuoteRoller
---- 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.