Siirry pääsisältöön

Viritä LinkedIn-virtasi vuolaammaksi


Jälleen yksi hieno LinkedIn-lauantai. Vai mitä olet mieltä? Okei. Myönnän kyllä rehellisesti sen, että viikonloppuna kannattaa kyllä tehdä kaikkea muuta, kuin roikkua sosiaalisissa verkoissa, sillä tätähän voi tietty tehdä arkisinkin...
Even the Sith like to celebrate Star Wars day! May The 4th Be With You
Toisaalta. Tämä hienosäätö on nopea. Hyödyt ovat tuntuvia ja näkyviä. Ja ihan kohta koittaa arki. Eli haluaisitko saada LinkedIn-sivustosi päivitysvirran enemmän oman makusi mukaiseksi?  

Onko sinulle joskus tullut sellainen tunne kun katsot LinkedIn-verkostosi etusivua, että siellä näkyy sinun mielestäsi täysin tyhjänpäiväisiä päivityksiä? Sellaisia juttuja, jotka eivät juurikaan sinua kiinnosta? Olet ehkä etsimässä töitä, ja haluaisit nähdä vain uudet työpaikkailmoitukset? Vai onko LinkedIn sinulle liidien lähde, ja haluat nähdä vain seuraamiesi yritysten päivityksiä, jotta tiedät mitä missäkin tapahtuu?

Tässä pikavinkki etusivulla näkyvän päivitysvirtan muokkaamiseksi paremmin juuri sinun ikiomaan tilanteeseesi ja tarpeisiisi sopivaksi:

Kirjaudu ensin LinkedIn-profiiliisi >>
  1. Vie hiiri yläkulmaan kuvasi päälle ja klikkaa Privacy & Settings
  2. Klikkaa alhaalta vasemmalta Account
  3. Klikkaa Customize the updates you see...Kokeile eri vaihtoehtoja, jollet ole aivan varma mikä sopii sinulle parhaiten.
  1. Klikkaa rasti pois niistä asioista, joita et halua nähdä
  2. Klikkaa Save tallentaaksesi muutokset


Lopuksi klikkaa itsesi LinkedIn-etusivullesi nähdäksesi muutokset käytännössä.

Niin ja voit kokeilla aivan huoleti eri vaihtoehtoja, sillä jos joku juttu ei miellytä tee ohjeen mukaan ja muuta asetuksia mieleiseksesi niin monta kertaa, kuin haluat. Saitko kiinni ajatuksesta? Onnistuiko? Laita kysymyksiä tai kommentteja alle, jos jokin asia askarruttaa.

Hyviä verkostoja, kireitä siimoja!
+Pasi :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.