Siirry pääsisältöön

Tilannejohtamisen neljä tyyliä

Tilannejohtamisen tyyli on valittava sen mukaan mikä johdettavan valmius kussakin tilanteessa on. Johtamistyylin ja seuraajan valmiuden on sovittava yhteen. On muistettava ja ymmärrettävä, että valmiusjatkumossa voidaan liikkua ajankohdan ja eri tehtävien mukaan.

Tilannejohtamisen neljä tyyliä ovat; ohjaava, myyvä, osallistuva ja delegoiva. Alaisen valmiustasolle on myös neljä eri mahdollisuutta; kykenemätön ja haluton, kykenemätön ja halukas, kykenevä ja haluton, sekä kykenevä ja halukas.

Näistä rinnasteisia ovat ohjaava ja myyvä - kykenemätön, sekä osallistuva ja delegoiva - kykenevä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.