Siirry pääsisältöön

Systeemi tuottaa tehokkuutta

Tehokkuus on omaksuttu tottumus tai paremminkin joukko käytäntöjä, jotka voidaan aina oppia. Ne ovat yksinkertaisia, jopa pettävän yksinkertaisia. Käytännöt oppii harjoittelemalla kerran toisensa jälkeen.

Ei ole mitään syytä, miksei normaalilahjainen ihminen voisi hankkia minkä tahansa alueen osaamista. Taituruus voi hyvinkin olla hänen ulottumattomisaan, sillä siihen ehkä tarvitaan erityislahjakkuutta.

Tehokkuuteen sen sijaan tarvitaan osaamista, eli systeemi ja käytänteet.

-PD:DP:166-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.