Siirry pääsisältöön

Ongelmat palkitsevat

Meidät on useimmiten opetettu esittelemään tuotettamme asiakkaalle. Tästä syystä aloitamme aina keskustelun puhumalla ratkaisustamme ja siitä mitä meidän pitää myydä.

Usein myös valitettavasti lopetamme keskustelun sillä. Toinen vaihtoehto lähestyy tarjoamaa ja myyntiä ongelmien kautta. Tarjottava tuote käännetään asiakkaan ongelmien kautta ratkaisuksi.

Aloita ongelmilla. Keskustele niistä, älä ratkaisusta. Lopeta ongelmilla, ja anna asiakkaan päätellä ratkaisu.

Ei helppoa, mutta sitäkin toimivampaa ja palkitsevampaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.