Siirry pääsisältöön

Menestyminen on päätös

Pidän itsestäni. Pidän elämästäni. Rakastan perhettäni. Olen onnellinen ulkonäöstäni. Olen onnellinen menneisyydestäni. Rakastan sitä mitä teen. Teen sitä mitä rakastan.

Elämä on hauskaa ja osaan olla hauska. Otan rennommin. En ota asioita liian vakavasti. Kohtalo ei määritä elämääni. Valintani määrittävät elämäni. Minulla on aina vaihtoehtoja. Vaihtoehdot ovat lähtöisin asenteestani. Asenne määrittää tulevaisuuden olosuhteeni.

Omassa menestysreseptissäni ihan minkä vaan jutun tekeminen on parempaa, kuin se että ei tee mitään.

Menestyminen on päätös, ei sen kummempaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Onko menestykseen oikoteitä?

Suurin osa meistä haluaa rikastua, mutta lähes yhtä moni haluaisi sen tapahtuvan nopeasti. Yleensä ajatellaan, että rikastumiseen vaaditaan joko uutteraa yrittämistä, mullistava idea tai vuosikymmenien suunnitelmallista  säästämistä .  Yhdysvallat ei ole enää ainoa mahdollisuuksien maa, mistä on kiittäminen nykyaikaa ja Internetiä.