Siirry pääsisältöön

Vaadi itseltäsi enemmän ja olet enemmän

Tehokas työntekijä keskittyy kokonaispanokseensa ja hän painottaa vastuutaan organisaation suorituksista ja tuloksista.

Kokonaispanokseensa keskittyvä ja tuloksista vastuun ottava yksilö kuuluu kirjaimellisesti ylimpään johtoon, olipa hänen ikänsä tai asemansa miten vähäinen tahansa. Hän pitää itseään vastuussa kokonaisuuden suorituskyvystä. Hyvän vuorovaikutuksen neljä perusedellytystä juontuvat kokonaispanokseen keskittymisestä:

- Muiden kehittäminen
- Itsensä kehittäminen
- Tiimityöskentely
- Kommunikointi

Kokonaispanokseen keskittyminen synnyttää organisaatiossa sivusuuntaista viestintää ja mahdollistaa siten tiimityön. Hyvän johtajuuden taustalla on hyvä itsensä johtaminen ja kehittäminen. Kokonaispanokseen keskittyminen innostaa myös kolleegoita, esimiehiä ja alaisia kehittämään itseään.

Ihmiset kasvavat saavutuksiensa ja aikaansaannoksiensa myötä. Jos he vaativat itseltään paljon, heistä tulee enemmän.

-PD:DP:173-

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.