Siirry pääsisältöön

Työelämän harmonia auttaa onnistumaan


Kuulin tämän ilmauksen toissapäivänä, työelämän harmoniasta. Olet varmaan kuullut aiemminkin “työelämän tasapainosta”. Ajatus harmoniasta tuntui järkeenkäyvältä ja se itseasiassa kuulosti paljon paremmalta. (Kiitos Lisa Horner!)

Harmony Day

Juomisesta. Minulla on herkullinen kuppi yerba mate -teetä tänään, ja leikin, että se on vahvaa kahvia. Entä mitä sinun aamuusi kuuluu? Klikkaa kommenttia alle ja kerro mitä haluat. Tai jaa ajatuksiasi uutiskirjeeseen liittyen joskus myöhemmin.

TULEMME RIIPPUVAISEKSI KAAOKSESTA JA VAUHDISTA


Jutellessani joidenkin MBA-opiskelijoiden kanssa Brigham Youngin Yliopistolla joitakin iltoja sitten, minulta kysyttiin mielipidettäni siitä, että kuoleeko bloggaaminen kohta. Vastasin tähän, että radiothan sammutettiin vain hetki sen jälkeen kun TV-lähetykset aloitettiin, joten mitä todennäköisemmin bloggaaminenkin loppuu kohta. (Toivon, että voisin käyttää sarkasmifonttia, mutta ehkä sait kiinni jutusta silti).

Sanoin heille silti, että me itse olemme itsellemme se ongelma. Olemme riippuvaisia siitä mitä tulee seuraavaksi. Kun luemme sähköpostejamme mietimme yleensä sitä seuraavaa viestiä lukemamme sijaan. Kun surffaamme netissä meidät on säädetty skannaamaan sivut nopeasti ja pompimme sinne tänne useimmiten ilman mitään rekisteröintiä sille mitä me näemme. Tämä ei ole hyvä eikä huono juttu. Mutta silti tämä vaikuttaa.

TIPAHDAT KÄRRYILTÄ

Kolme päivää sitten eräs rouva sanoi “En pidä Twitteristä. En pysy siinä mukana.” Vastasin hänelle, että “Sinun ei tarvitsekaan. Se on virtaa. Hyppää mukaan. Sanoi moi. Lue mitä haluat. Jatka matkaasi.”
Mutta me ajattelemme, että meidän pitää pysyä kärryillä. Uskomme, että meidän on pakko lukea Mashablea ja TechCrunchia, ja kaikkia muita niitä sivustoja, joiden tiedämme kertovan siitä kuka on uusi tulokas piireihin ja kenet on juuri myyty eteenpäin. Vinkki: lähes kenenkään meistä ei oikeasti tarvitse tehdä näin. Lähes kenenkkän.

LAITA. PUHELIN. KIINNI.

Lyön vetoa, että monet taistelut kotona saavat alkunsa älypuhelimista ja niiden käytöstä. Olet varmaan “jäänyt kiinni” puhelimesi selaamisesta ennen kuin se olisi ollut kohteliasta. Vai oletko? Oliko se tärkeä juttu? Ei. Se oli varmaan jälleen niitä juttuja, joilla täytät tyhjyyttä. Onko sinun pakko vastata Facebook-viestiin tai tviittiin kahden minuutin kuluessa? Ei. Päivässä? Se riippuu? Koskaan? Ei välttämättä.
Laita luuri hetkeksi kiinni. Sammuta se. Tee oikeita töitä. Irroita itsesi.

AJOITA HÄIRIÖITÄSI

Rob antaa kurssillaan Work Like You're on Vacation todella hyvän vinkin: useimmiten useimmat meistä lounaalta palatessaan tsekkaavat mailinsa ja sosiaaliset mediansa. Onko tämä pakollista? Harvoin. Entä helppoa? Kyllä. Saako se meidät tuntemaan itsemme verkottuneeksi jonkun/joidenkin kanssa? Kyllä. Mutta tästä huolimatta tämä häiritsee meidän tekemistämme ja harmoniaamme.

Sähköpostilaatikko on täydellinen väline muiden ihmisten tärkeiden asioiden toimittamiseen. Laita se kiinni. Aikatauluta itsellesi se hetkin kun luet postejasi. Pidä huolta, että pomosi tai parempi puoliskosi (ovat usein yksi ja sama henkilö) saavat sinut kiinni ja sammuta kaikki muu kunnes on oikea aika laittaa ne päälle.

LIIKUTA ITSEÄSI

Viimeisten viikkojen aikana olen treenannut jogaa todella usein (Jacqin syy). Olen huomannut, että kun pidän itseni säännöllisesti liikkeellä (olipa se sitten 5 minuutin venyttely tai parinkymmenen minuutin kävely) ajatukseni ovat paremmin tasapainossa ja pystyn keskittymään huomattavasti paremmin. Miksikö? Jos istun tunnin tunnin perästä pelkästään näytön edessä se ei ole kovinkaan terveellistä, saati hyväksi ajattelulle. Jos parikymmentä minuuttia on liian lyhyt kokeile neljääkymmentä. Liiku. Liiku useammin. Venyttele myös silmiäsi.

PIENET PLÄNIT PELASTAVAT

Mitä enemmän teet töitä suunnitelmiesi parissa sitä tasapainoisemmaksi tulet. Aivan niin, spontaanisuus on tärkeätä. Mutta jos et ole hoitanut kaikkia pakollisia juttujasi herätteille ei jää aikaa. Ja tämä on se missä harmonialla on merkitystä kun rupeat miettimään sitä mitä tekisitkään seuraavaksi. Mitä enemmän suunnittelua sitä enemmän jätät pelitilaa universumille ja työelämän harmonialle.

HUOLEHDI MINDFULNESSISTASI

Ota mikä tahansa rss.lukijoistasi tai uutissovelluksistasi käteen ja kirjoita siihen "mindfulness." Huomaat mitä ihmeellisempien firmasivustojen kirjoittavan kaikenlaisista tutkimuksista, jotka kertovat “Herra Isä! Meidän täytyy meditoida enemmän.” Auttaako tämä? En ole varma. Mutta jos tekisit näin elämällästäsi tulisi varmasti huomattavasti ihmeellisempää. Usko minua. Tämä toimii.
Kun Jacq opetti minulle miten tämä toimii olen huomannut pystyväni keskittymään täysin eri tasolla, olen tuottavampi ja olen jälleen löytänyt oikeat fiilikset siihen mitä teen.
Kiitos tästä menee sekä meditaation että mindfulnessin piikkiin.
Onko tämä jotain höttöpäiden hommaa? Ei minusta. Minun mielestäni tämä on kaiken sen taustalla, joka tekee sinusta oman elämäsi hallitsijan, työsi omistajan ja kohtalosi hallitsijan. Mutta, jos tämä menee korkealta ja kovaa yli hilseesi, älä lue näitä juttuja. Voimme olla eri mieltä. Se on ihan ookoo.

MYYMIMYY

Muista: kuulut eliittiin. Olet osa Monchua. Tämän ansiosta sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet menestyä, kuin niillä, jotka eivät lue näitä. Jos haluat päästä Chrisin uudelle kurssille Mastering the Digital Channel klikkaa itsesi sisään ja käytä promokoodina “insider”, jonka avulla pääset käsiksi sellaisiin alennuksiin, jotka ovat vain valiojoukkojen ulottuvilla. Aktiiviosallistujia on jo 40 ja heillä menee oikeasti aika lujaa omassa yksityisessä yhteisössään.
Joten lähdetkö sinä mukaan? Tämä on Voimatreeniä sellaiselta, joka on juuri kirjoittanut kirjan uudesta digitaalisesta ulottuvuudestamme. Kahdeksan viikon toiminnantäyteinen kurssi, ja suunnitelma, joka varmasti on kaiken rahan ja vaivan arvoinen. Tule mukaan ja et varmasti pety.
Oh. Uutiskirjeestäni ei ole audioversiota tarjolla tällä viikolla, mutta jos yhtään kiinnostaa, olisin kovin kiitollinen jos tilaat podcastini iTunesista. Ensiviikolla rokataan! Ja alkuperäinen blogiviestini on täällä.
Nähdään ensiviikolla ystäväni.
--Chris...

Human Business Works 110 Marginal Way #744 Portland, Maine 04101 United States (978) 378-0705

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LinkedIn-tuplaprofiilin poistaminen

Miten yhdistän kaksi LinkedIn-profiilia yhdeksi profiiliksi? Miten poistan vanhan LinkedIn-profiilini? Onko sinulla jostain syystä kaksi LinkedIn-profiilia? Ole huoleti. Näin on varmaan käynyt joko salasanan unohtamisen tai jonkun muun syyn johdosta. Ongelma on ärsyttävä. Mutta ei hätää. Tässä on yksinkertainen ohje, jolla hoidat ongelmasi historiaan. Poista LinkedIn -tuplaprofiilisi.

Poista paha kontakti

11.1. ja jälleen uusi LinkedIn-lauantai :). Erään session tiimellyksessä myyjäkollegani jäi miettimään mitä LinkedIn:ssä voi tehdä, jos huomaa tahattomasti lisänneensä sellaisen kontaktin, jota ei oikeasti olisi pitänyt lisätä. Osaisitko sinä neuvoa? Kirjoitin tästä aiheesta jo aiemminkin , mutta johtuen LinkedIn-palvelun päivityksistä nämä ohjeet eivät ole enää kurantteja. Tässä uusi pikaohje.

Kohenna mediapeittoa

By Chris Brogan Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena. Tässä Ohjeita Mediapeiton Parantamiselle Jos kysyisin Joe Sorge lta ketä ovat tunnetuimpia nimiä Milwaukeen ravintolaskenessä hän osaisi varmasti kertoa sen minulle. Jos kysyisin häneltä toimialaan vaikuttavista uusista jutuista, hän osaisi kertoa myös tästä aiheesta.